Vīramāte mazgāja veļu, pievienojot lauru lapas. Redzot brīnišķīgo rezultātu, biju pārsteigta, un tagad es arī tā daru

Mana vīramāte, mazgājot balto veļu, pievieno lauru lapas. Redzot rezultātu, es biju pārsteigta un pati tagad izmantoju šo metodi. Tā ir iedarbīga pat tad, ja nejauši izmazgājam balto veļu kopā ar krāsaino.

Lauru lapas mazgāšanas laikā palīdzēs tavu veļu un apģērbu patiešām lieliski izbalināt. Vienkāršs knifiņš, lai veļa un drēbes atgrieztos sākotnējā krāsā!

LASI VĒL: Kā vienmēr darbojas frāze, ka viss ģeniālais ir vienkāršs. Tātad… es pastāvīgi iesaldēju kefīru. Un tas arī viss

Vispirms iemetam divpadsmit lauru lapas ūdens katlā un uzliekam uz liesmas. Kad ūdens sāk vārīties, noņemam trauku no uguns, ļaujam tam atdzist 15 minūtes un pēc tam šajā ūdenī iemērcam veļu.

Pēc tam ļaujam šķidrumam iesūkties, līdz tas atdziest. Tad izmazgājam apģērbu un veļu kā parasti. Visbeidzot –  iemērcam veļu un apģērbu ūdenī, kurā izšķīdināti 4-5 maisiņi  cepamā pulvera un 1-2 ēdamkarotes cepamās sodas. Tad atstājam šajā šķīdumā veļu un drēbes vairākas stundas (2-3), bet pēc tam izskalojam, izgriežam un izžāvējam.

Lūk, arī viss, veļa atkal kā jauna! Secinājums. Viss tiek paveikts neticami vienkārši. Rezultāts mani iepriecina un ne tikai mani.  Visa mana ģimene, kas jau ir izmēģinājusi šo metodi, ir ārkārtīgi priecīga.

LASI VĒL: Draudzene atklāja 7 viltībiņas, kā pagatavot pasaulē gardākās un sulīgākās kotletes. Tagad tu vienmēr gatavosi tikai šādi!

Gribētu atzīmēt, ka šajā metodē tiek izmantotas tikai dabiskas sastāvdaļas. Tas nozīmē, ka tev nebūs vajadzīgas nekādas ķimikālijas, un būtiski finanšu ieguldījumi speciālu mazgāšanas līdzekļu iegādei.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru