USG ārsts viņai pateica, ka viņa gaida dvīņus! Bet pēc tam nolaida acis un pieteica, ka labāk par grūtniecību nevienam nestāstīt…

Ādams un Keita nolēma, ka ir gatavi kopīgam bērniņam, kad bija pagājuši seši gadi kopš viņi apprecējās. No pirmā vīra Keitai jau bija 13 gadus veca meita, bet pārim ļoti gribējās, lai pasaulē nāktu vēl viens mazulis. Sieviete gribēja dzemdēt ūdenī, tas bija princips.

Starp citu, Keitai un Adamam bija puisēns vārdā Hadsons, kas piedzima ūdens dzemsībās. Mazulis jūtas lieliski, un vienmēr ir sapņojis, lai blakus viņam būtu viņa vecuma brālītis vai māsiņa. Šeit arī sākas pārsteidzošais, bet tajā pašā laikā arī bīstamais stāsts, kas daudzus var sabiedēt.

Pāris ļoti vēlējās meitiņu. Ieņemot bērnu, meitene ļoti priecājās, ka ir palikusi stāvoklī jau trešo reizi. Ādams vai lēkāja aiz laimes, un nespēja noticēt savam prieka. Bet iemīlējies pāris pat nenojauta, kādi pārbaudījumi viņus sagaida…

Aptuveni 10. grūtniecības nedēļā Keita pārciet briesmīgu saaukstēšanos. Kad meitene bija uz USG pie ginekologa, lai uzzinātu, vai auglim viss ir kārtībā, ārsts pateica, ka tur ir DVĪŅI. Tomēr tas, ko pateica ginekologs pēc tam, šokēja Keitu, viņa nespēja mierīgi elpot.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Spread the love

Pievienot komentāru