Vīrietis atgriezās no viņpasaules, lai glābtu dēlu. Neticams stāsts, kas mediķiem lika izbrīnā sastingt

Tas notika apmēram pirms pusgada. Mans tēvocis bija ātrās palīdzības ārsts, un es viņam palīdzēju, lai gan tikai nesen biju pabeigusi medicīnas skolu. Onkuļa māsa palīdze bija devusies dekrēta atvaļinājumā, bet viņas aizvietotāja vēl nebija pieņemta.

Kādu nakti ātrajā palīdzībā tika saņemts zvans. Sievietes balss lūdza pēc iespējas ātrāk izbraukt uz ārpilsētu. Ātri savācāmies un devāmies ceļā. Pēkšņi vadītājs burtiski uzsita pa bremzēm: tumša ceļa vidū sēdēja vīrietis melnās drēbēs.

Pieskrējām pie viņa:

– Kas ar jums noticis?

No vīrieša acīm lija asaras:

LASI VĒL: Telefona grāmatiņā bija tikai divi kontakti “Mamma” un “Tētis”, nospiežot uz zvanu, atbildēja...

– Dēls mirst. Palīdziet!

Viņš mums iedeva adresi, kur doties, bet atteicās braukt līdzi, sakot, ka viņam tas neesot atļauts, viņa mājoklis esot tepat blakus.

Mēs vispirms braucām uz izsaukuma vietu, bet pēc tam nolēmām doties uz adresi, kuru nosauca dīvainais vīrietis. Durvis uzreiz atvērās. Sagurusi sieviete, ieraugot mūs, bija ļoti pārsteigta:

– Jā, mans dēls ir ļoti slims. Es jau grasījos izsaukt ātro palīdzību, bet vēl nepaguvu. Kā jūs zinājāt, ka vajag pie mums atbraukt?

Bērna stāvoklis patiešām bija smags. Mēs nolēmām viņu vest uz slimnīcu. Kamēr mana māte saiņoja puisēna lietas, es pagriezos un ieraudzīju uz sienas lielu ierāmētu fotogrāfiju. Portretā bija redzams tas pats vīrietis, ko satikām uz ceļa. Es jautāju, kas viņš ir, un teicu, ka tieši šis cilvēks iedeva mums adresi. Sieviete bija ārkārtīgi pārsteigta:

-Tā nevar būt! Tas ir mans vīrs. Bet viņš nomira – gāja bojā negadījumā,  apglabājām pirms diviem mēnešiem!

LASI VĒL: Vīrs pameta sievu bērniņa gaidībās, bet jau pēc pieciem mēnešiem viņa savā cepeškrāsnī atrada milzīgu pārsteigumu

Tiklīdz viņa to pateica, fotoportrets rībēdams nokrita uz grīdas.

Atpakaļ  braucām jau rītausmā. Un tad mēs atkal ieraudzījām vīrieti, kurš mūs sagaidīja netālu no kapsētas. Bet gaisā skaidri izskanēja vārds “paldies”.

Kā izrādījās, zēna dzīvība patiešām bija apdraudēta. Bet viss izdevās, jo mēs paspējām viņu savlaicīgi nogādāt slimnīcā.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru