Līdzko uzzināsiet par banānu mizas brīnumaino iedarbību uz jūsu organismu, vairs nekad tās nemetīsiet ārā!

Dzeltenie vai zaļie banāni?

Domājams, ka esat dzirdējuši gan plusus, gan mīnusus par zaļiem vai pārāk gataviem banāniem. Ja runa ir par tievēšanu, tad tieši zaļie banāni būs tie paši labākie.

Tieši zaļajās banānu mizās ir visvairāk probiotiķu, kas lieliski noder gremošanas trakta darbības uzlabošanai. Turklāt zaļās banānu mizas var palielināt serotonīna un dopamīna līmeni organismā, kas savukārt var likt jums justies daudz labāk. Šādā veidā iespējams regulēt savas emocijas. Protams, ka arī dzeltenie banāni un to mizas ir derīgi tievēt gribētājiem, ja jums patīk daudz saldāka augļa garša.

LASI VĒL: Sajauciet dzeramo sodu ar medu – lietojiet pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā 30 dienas pēc kārtas. Lūk, kas notiks ar Jūsu ķermeni!

Kā var ēst banānu mizu?

Banānu mizās ir liels fitonutrientu daudzums, kas mizai sniedz tās rūgto garšu. Taču ir pāris veidu, kā tos var notiesāt ar gardu muti!

Nogrieziet mizas abus galus un pārējo mizas daļu pielieciet klāt kokteiļiem un sablendējiet tos kopā ar citiem augļiem vai produktiem.

Tāpat iespējams arī uzvārīt  banānu mizas, lai pagatavotu banānu tēju. Izmēģiniet visdažādākās receptes, kuras iespējams pagatavot no banānu mizām, jo internetā tādas pieejamas cik uziet.

Galvenais nosacījums – pirms banānu mizu lietošanas, tās nepieciešams ārkārtīgi rūpīgi nomazgāt.

Dalieties arī ar saviem draugiem!

Spread the love

Pievienot komentāru