Sajauciet dzeramo sodu ar medu – lietojiet pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā 30 dienas pēc kārtas. Lūk, kas notiks ar Jūsu ķermeni!

Ņemot vērā to, ka vēža šūnas “dievina” cukuru, daudzi uzskata, ka medus vai kļavu sīrupa savienojums ar dzeramo sodu ir ļoti kaitīgs veselībai.

Taču daudzi eksperti pēdējo 6 gadu laikā ir aktīvi pētījuši šo jautājumu un pierādīja gluži pretējo.

Tā ir taisnība, ka vēža šūnas zeļ un plaukst cukurā, bet šī kombinācija darbojas kā “Trojas zirgs.” Maisījumā esošais cukurs kalpo kā ēsma vēža šūnām, bet soda tās iznīcina.

LASI VĒL: Aukstais borščs pēc vecas receptes! Garšīgi un atsvaidzinoši!

Sārmainība vai nu iznīcina mikrobu, kurā ir vēzis, vai arī strauji maina pH līmeni, kas vēža šūnu nogalina.

Šī krasā pārmaiņa uz sārmainību nodrošina lielu skābekļa daudzumu, kuru šūnas nav spējīgas panest, tādēļ arī vēža šūnas izzūd.

PAGATAVOŠANA:

Viss, kas Jums jādara, jāsavieno šīs divas sastāvdaļas – tējkarote dzeramās sodas ar ēdamkaroti medus. Tāds daudzums pietiks nedēļai. Maisījums jāgatavo uz nelielas uguns 10 – 15 minūtes. Nav ieteicams pēcak glabāt ledusskapī.

LIETOŠANA:

Ieteicams lietot pa 1 tējkarotei 1 – 3 reizes dienā, vidēji 2 vai 3 mēnešus. Pēc 30 dienām Jūsu organisma pH līmenis būs nobalanesējies un vide būs sārmaina.

LASI VĒL: Mana mamma mēneša laikā atguva savu formu. Paldies par šo recepti!

Turklāt, Jums nepieciešams ieviest dažas izmaiņas savā uzturā, samzināt gaļas lietošanu, kā arī nelietot baltos miltus un cukuru. Šī ārstēšana palīdzēs Jums saniegt brīnumainus rezultātus!

Padalieties arī ar draugiem!

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru