Kā no viena tomātu krūma savākt 2 spaiņus tomātu? Vienkārši padomi

Eksperimentēt ar tomātu šķirnēm ir nepateicīgs uzdevums, tāpēc izvēlieties tādu šķirņu tomātus, kas ir pārbaudīti jūsu reģionā, vai jūsu draugi tos ir mēģinājuši, un ievērojiet pareizu to audzēšanas tehnoloģiju, tad jūsu raža vienmēr būs bagātīga!

Vienkāršs veids, kā nostiprināt tomātu stublājus, ir 2-3 augu stādīšana kopā. Jūs iegūsiet diezgan stingru “struktūru”, kas novērsīs nepieciešamību pēc turpmākas stiprināšanas nogatavošanās periodā. Pēc bagātīgas augsnes samitrināšanas jums krūmi jāstāda pietiekami dziļi, apmēram, vienas lāpstas dziļumā, ja stādīšanas vietā ieliesiet karstu ūdeni, tomātu augšanas ātrums ievērojami paātrināsies.

Noplūciet no krūmiem liekos dzinumus! Ideālā gadījumā vajadzētu atstāt 8-10 zarus.. Auzas ir labākais mēslošanas līdzeklis nākamā gada tomātu ražai. Uzberiet augsnei auzas tūlīt pēc sniega nokušanas un pēc mēneša uzrociet tomātu stādīšanas vietu un labi daudz aplejiet to ar ūdeni. Ļaujiet zemei ​​atpūsties un uzsūkt auzu pārslas, tas jums dos lielisku ražu nākamajā gadā!

LASI VĒL: Jods ir labākais zemeņu piebarošanas veids pavasarī. Kā to pielietot un kādus rezultātus sagaidīt?

Sagatavotajās stādu bedrēs jums jāievieto citrusaugļu, banānu un citu augļu mizas, zāģu skaidas. Šis mēslojuma komplekts lēnām sapūs un sasildīs stādu saknes, kā arī apgādās tos ar nepieciešamajiem mikroelementiem. Augšanas periodā tomātiem nepieciešama barošana. Derēs pelnu, nātru un vistas kūtsmēslu komposts, kā arī lielisks barošanas veids būs laistīšana ar rauga ūdeni, atšķaidot attiecībās, 1:10.

Neaizmirstiet stādus apstrādāt ar mangānu. Šķīdumam jābūt nedaudz sārtam. Desmit dienas pēc mangāna izmantošanas ir laiks apstrādei ar joda maisījumu (attiecībā 1: 100). Ja jums ir pieejams trihopols, apstrādājiet ar to rudenī savāktās sēklas. Šī ir garantēta tomātu aizsardzība pret visām infekcijām.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru