Lūk kā roku forma ietekmēja tavu dzīvi! Baisi, bet patiesi tas tā ir

 

Hiromantija palīdz pastāstīt par cilvēka pagātni, tagadni un nākotni. Ķīniešu hiromanti izdala piecus roku veidus, kas atbilst zemes elementiem un tie ir ūdens, uguns, koks, metāls un zeme.

1.Zemes roka

Šim tipam atbilst kvadrātveida plaukstas un īsi pirksti. Jūs esat pieticīgs un kautrīgs cilvēks, kurš nekad neaizmirst savas saknes. Uz citu fona jūs izceļaties ar savu vēlmi smagi strādāt, darbu, ar uzcītību un sirsnību. Tomēr jūs atverat dvēseli cilvēkam tikai pēc tam, kad esat viņu labi iepazinis.

2. Uguns roka

Jums ir izteikti garas plaukstas un pirksti ar neizteiksmīgiem pirkstiem. Jūs esat enerģijas un ambīciju pilns. Galvā ir daudz ideju un domu, kas dažreiz pat neļauj jums naktī aizmigt. Jūs pieņemat lēmumus spontāni un nedomājat par dažām šādu lēmumu sekām.

3. Ūdens roka

Jums ir ovāla rokas forma ar īsiem pirkstiem. Tāpat kā ūdens, jūs varat mainīt formu un pielāgoties dažādām situācijām. Jums piemīt dažādi talanti, arī diplomātiskie. Jūs neesat pļāpīgs cilvēks, tāpēc cilvēki jums uztic savus noslēpumus.

4. Koka roka

Jums ir garas plaukstas un pirksti, izteikti palielinājumi pirkstu locītavas. Jūs bieži noslēdzaties sevī un izvairāties no realitātes, bet tas palīdz jums veidot kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Jūs esat radošs cilvēks, jūs varētu kļūt par izcilu mākslinieku. Mīlestībā jūs esat pilnībā uzticīgs partnerim, bet dažreiz esat spītīgs un pārāk emocionāls.

5. Metāla roka

Kvadrātveida plauksta un kvadrātveida pirksti. Jums ir augsti attīstīta loģiskā domāšana un uzņēmība. Jūs dodat priekšroku racionālai pieejai jūtām, un stresa situācijās jūs izturaties mierīgi un ieturēti.

Spread the love

Pievienot komentāru