8 pazīmes tam, ka nomirušie tuvinieki ir blakus (un viņiem viss ir kārtībā)

Smaržas

Ļoti bieži mēs varam sajust smaržas, kas mums atgādina par mīļotajiem. Tas var būt neparasts parfīms, cigāru vai cigarešu, ziedu vai jebkura cita smarža, kas mums asociējas ar mirušajiem. Lielākajā daļā gadījumu šī smarža parādās burtiski no nekurienes un tik pat nemanāmi arī pazūd.

Mūzika

Mirušie tuvinieki var ar mums sazināties arī caur dziesmām. Kas tāds ir īpaši novērots smagos dzīves periodos. Kad jūs esat sašļucis, mirušie dara tā, lai jūs dzirdētu dziesmu, kura jums abiem ir patikusi.

LASI VĒL: Šīs trīs zodiaka zīmes nepilda savus solījumus

Viņi atnāk pie mums sapnī

Tas ir viens no visizplatītākajiem veidiem, kā mirušie “sazinās” ar tuviniekiem. Viņi nereti atnāk pie mums sapnī. Turklāt tas sapnis ir ļoti spilgts, to atceramies daudzus gadus, un to negribas aizmirst. Tādi sapņi ir gaiši un labsirdīgi.

Ja sapnis ar miruši atstājis smagas pēdas un jums pēc iespējas ātrāk gribas to aizmirst, tas nozīmē, ka tās ir jūsu zemapziņas spēles.

Vienādi skaitļi

Savu mīlestību mirušie parāda arī ar skaitļu palīdzību. Mēs varam regulāri dažādās vietās pamanīt datumus, kas jums abiem ir svarīgi – dzimšanas dienas, gadadienas utt. Tāpat tie var būt skaitļi, kas atkārtojas pulkstenī, uz stendiem vai citās zināmās vietās – 1111, 2222, 333.

Miers un laime

Kad mirušie parādās ar mums vienā istabā, mēs negaidīti varam sajust mieru un nomierināšanos. Šī sajūta patiešām ir pēkšņa un savā ziņā līdzīga apgaismībai.

LASI VĒL: Salauzta spoguļa lauskas: zīmes. Ko darīt ar saplēstu spoguli? Ko nozīme, ja mājās saplīsis spogulis?

Viņi spēlējas ar mums

Ja jūs kaut kad esat pamanījuši, ka mājā notiek periodiski traucējumi ar elektrību, tad visdrīzāk, tie ir jūsu tuvinieku “nedarbi”. Viņi bieži par sevi atgādina, kad jums nav garastāvoklis, vai arī kad esat pārāk ieracies nevajadzīgās domās. Tā tuvinieki atgādina jums par to, ka viņi vienmēr ir blakus.

Patiesībā šo sarakstu var turpināt līdz bezgalībai. Mēs vienkārši uzskaitījām visizplatītākās pazīmes par to, ka mirušie cilvēki vienmēr ir blakus. Visbiežāk viņi parādās tad, kad mums ir īpaši slikti. Mūsu tuvinieki nevēlas, lai mēs ciestu nieku dēļ, un ļauj saprast, ka viņi vienmēr ir ar mums. Turklāt, parādoties, viņi paziņo par to, ka viņiem viss ir kārtībā, un ka viņi grib, lai arī mums viss būtu lieliski!

Spread the love

Pievienot komentāru