Šīs trīs zodiaka zīmes nepilda savus solījumus

 

Daudzi cilvēki uzskata, ka nav vērts uzticēties tiem, kas nepilda savus solījumus. Daļēji tas ir pareizi, taču svarīgāk ir izprast cēloņus, kāpēc cilvēki netur doto vārdu. Ikvienam ir tiesības tikt uzklausītam, tāpēc neesiet pārāk kategoriski. Solījumi ir svarīga visu attiecību sastāvdaļa.

Mēs visi reizēm kaut ko apsolām, bet ne vienmēr to izpildām. Kāds atvainojas, bet kāds nē. Kādam vienkārši nav paveicies, un daži ir atsvešināti no atbildības sajūtas par saviem vārdiem. Katra cilvēka rakstura tumšās un gaišās puses var noteikt pēc viņa dzimšanas datuma. Izmantojiet šo paņēmienu, lai pareizi izpētītu cilvēku un redzētu, vai jūs varat viņam uzticēties vai nē.

Zivis: Zivis dzīvo sev. Protams, viņu patmīlības līmenis nav ārpus mēroga, taču pat Lauvas var viņus apskaust. Zivīm nerūp citu cilvēku problēmas, tās viņus neuztrauc.

Dažreiz Zivis apņemas palīdzēt cilvēkiem un radīt vispatīkamāko iespaidu, bet vēlāk izrādās, ka viņi nāca palīgā viena vienkārša iemesla dēļ – problēma skar viņus pašus, jo šāda rīcība bija savtīgu mērķu vadīta.

LASI VĒL: Dzimumzīmju nozīme, atkarībā no to atrašanās vietas

Papildu grūtības attiecībās starp Zivīm un viņu tuviniekiem ir īpaša šīs Zīmes rakstura iezīme, kuru līdz galam neizprot pat viņi paši. Zivis vienkārši nevēlas pildīt solījumus, maskējot to kā aizmāršību. Ja jūs viņus mēģināsiet pārmācīt un likt pildīt solījumus, viņi turēs vārdu, bet viņi sāks izturēties pret jums sliktāk.

Tas ir tāpat kā ar finansiālo parādu – ja vēlaties turpināt draudzību ar kādu cilvēku, neaizdodiet viņam naudu. Ja nevēlaties sabojāt attiecības ar Zivīm, nelieciet viņiem dot jums solījumus un just pienākuma sajūtu pret jums. Labāk uzturēt draudzīgas attiecības.

Vēzis: Vēži vienkārši aizmirst savus solījumus. Viņi var vēlēties tos izpildīt, taču viņiem ir jādara tik daudz lietu, ka viņiem vienkārši nav laika domāt par lietām, ko viņi ir apsolījuši.

No otras puses, ja viņi aizmirst par tevi, tad tu viņiem neesi prioritāte. Tas var būt aizskaroši, taču tas nenozīmē, ka Vēži to dara ar nodomu. Neapvainojieties uz viņiem, bet biežāk atgādiniet, ka viņi ir uzņēmušies dažas saistības.

Šīs Zīmes pārstāvji gandrīz nemāk melot, tāpēc atpazīt melus nebūs tik grūti. Galvenais ir nedot viņiem iespēju aizmirst par sevi. Ja jūs viņiem vienreiz parādīsit, ka esat gatavs piedot nevērīgu rīcību, tad Vēži vienmēr izturēsies pret jums vieglprātīgi. Lai šie cilvēki jūs nemaldinātu un vienmēr pildītu savus solījumus, jums būs jānopelna viņu cieņa.

Svari: Svari daudz sola, bet neko nedara, jo viņiem ir vieglāk šādi dzīvot. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji daudz biežāk speciāli dot solījumus, kurus viņi nemaz negrasās pildīt.

LASI VĒL: Nepamatota melanholija, pēkšņi drebuļi, sajūta, ka jums kāds seko un citas pazīmes, kas norāda, ka kāds jums vēl sliktu

Pats interesantākais, ka viņiem bieži piedod šādu rīcību, jo viņi ir ļoti jauki un labsirdīgi, bet aiz šīs laipnības slēpjas nopietni manipulatori, kuriem nevar uzticēties. Ja aizdevāt Svariem lielu summu, labāk paņemiet no viņiem rakstisku apliecinājumu.

Tas var šo cilvēku aizvainot, bet tādā veidā jūs ietaupīsiet savu naudu. Ja Svari sola kaut ko darīt, labāk iepriekš izrunāt visus solījuma nosacījumus un arī iespējamās sekas. Ir vērts izrādīt neatlaidību un stingrību – viņi netiks apvainoti, bet viņi sapratīs, ka joki ir mazi ar jums.

Svari nav patoloģiski meļi, drīzāk viņi vienkārši vēlas atrast vieglāko ceļu. Nevainojiet šos cilvēkus par šādu rīcību, tāda ir viņu daba, taču ar viņiem var būt arī ļoti grūti, jo viņi var apvainoties uz jūsu diezgan godīgo sašutumu. Draudzēties vai būt attiecībās ar Svariem ir ārkārtīgi grūti. Tas ir īsts izturības pārbaudījums.

Spread the love

Pievienot komentāru