Salauzta spoguļa lauskas: zīmes. Ko darīt ar saplēstu spoguli? Ko nozīme, ja mājās saplīsis spogulis?

 

Katram no mums mājās ir tāds interjera priekšmets kā spogulis, tomēr šo interjera priekšmetu apvij ļoti daudzi populāri māņticības mīti. Ne velti spoguli izmanto ekstrasensi un burvji spirituālo rituālu vadīšanā, kas viņiem paver skatu uz citu realitāti.

Cilvēki, kuri pēc savas būtības nav skeptiķi tic visam, kas saistīts ar šo interjera priekšmetu. Šajā rakstā mēs jums pastāstīsim par vairākiem viedokļiem, kas ir saistīti ar spoguli.

Spogulis: kā pret šo interjera objektu izturēties no ezotērikas viedokļa?

Spogulis mums ikdienā ir vajadzīgs galvenokārt tikai tāpēc, lai interjers būtu skaists un

pievilcīgs, un lai cilvēks varētu apskatīties spogulī kā viņš izskatās, dodoties uz darbu, pastaigā vai uz kādu svinīgu pasākumu. Taču senākos laikos mūsu vecvecmāmiņas izmantoja spoguli

maģijas mērķiem, jo ​​viņas uzskatīja, ka tas spēj atvērt durvis uz citu realitāti jeb citu pasauli.

LASI VĒL: Dvīņi un vēl divas zodiaka zīmes, kuras ir melošanas cienītāji ar vai bez iemesla

Taču mūsdienu ezotēriķi turpina apgalvot, ka spogulim ir daudz spēcīgu maģisko īpašību. Spoguļi uzkrāj informāciju, tiem ir atmiņa, tāpēc spoguļiem ir īpaša enerģija. Katram no mums ir jāspēj pareizi rīkoties ar šo priekšmetu, jo spogulis rada astrālo projekciju visam, kas mūs ieskauj.

Visas emocijas un pārdzīvojumi, ko mēs sūtam spogulī, emociju brīdī atrodoties pie spoguļa, tas viss paliek spoguļa atmiņā, tāpēc pat skeptiķiem visas emocijas ir jāizrāda uzmanīgi un kontrolēti. Viss ko sakām, kā skatāmies spogulī, ir svarīgi lai tas neuzkrātos negatīvā enerģijā.

Vēl viena lieta, kas jāatceras ir pastāvīgi jātīra spogulis no putekļiem, un reizēs kad veicat spoguļa tīrīšanu ir jāpārliecinās, ka uz spoguļa nav plaisu. Tam jābūt tīram un kārtīgam. Ekstrasensi parasti neiesaka skatieties spogulī cilvēkiem, kuri ir sasirgušī ar kādu slimību vai cilvēkiem, kuriem ir slikts garastāvoklis, jo pēc kāda laika pašam cilvēkam viss negatīvais atgriežas atpakaļ caur spoguli.

Citiem vārdiem sakot, spogulis ir spēcīgs ezotēriskais objekts, ja ar spoguli kaut kas notiek, tad arī cilvēku dzīvē sāk notikt dažādas izmaiņas, vairumā gadījumu tās ir negatīvas lietas, kuras notiek to cilvēku mājās, kurās atrodas bojātais spogulis.

Tālāk mēs jums vēlamies aprakstīt dažādas māņticības, kas vienā vai otrā veidā ir saistītas ar spoguli, kā arī mēs jums pastāstīsim, kā rīkoties, ja spogulis salūzt, ir ieplaisājis, nokritis pats vai kāda cita vainas dēļ.

Ko darīt, ja mājās saplīsis spogulis?

Ja jūsu mājās gadās tā, ka kāds spogulis ir saplīsis, jums ir jāveic daži uzdevumi,

kas pasargās jūs no ļaunā un negatīvā:

Pirmkārt, jums ir jāsavāc spoguļa lauskas. Lai to izdarītu, jums ir jāuzvelk speciāli cimdi, lai nesavainotu sevi, un, otrkārt, lai neuzņemtu negatīvās maģiskās spējas.

Ezotēriķi iesaka lauskas pārklāt ar tumšu drānu, lai jūs nekādā gadījumā nevarētu lauskās saskatīt savu atspulgu. Ja tas tā notiek, tad cilvēka dzīvē drīz ienāks melna neveiksmju strīpa.

Ja nav melna auduma, tad var izmantot arī melno krāsu, izlejot to uz lauskām. Ja jūs nevēlaties sabojāt grīdas virsmu ar krāsu, tad vienkārši savāciet lauskas un nomazgājiet tās zem tekoša krāna. Tiek uzskatīts, ka ūdens no lauskām nomazgās visu negatīvo enerģiju.

Ir ieteicams vispār nepieskarties spoguļa lauskām ar plikām rokām, tā vietā izmantot slotu un liekšķeri. Pēc tīrīšanas nedrīkst slotu un liešķeri uzreiz nest atpakaļ uz mājām, bet jāizdara sekojošais.

Trīs reizes nometiet slotu, lai tā nokrīt uz zemes un atstājiet to ārā. Visas sīkās lauskas, kas paliek no spoguļa uz grīdas, labāk būtu nomazgāt ar mitru drānu. Pēc tīrīšanas to ir aizliegts uzglabāt mājās, vislabāk izmetiet to.

Stikla lauskas ieteicams ietīt kādā nevajadzīgā auduma gabalā un iemest tās upes vai ezera dziļumā. Vēl viena iespēja ir noglabāt audumu ar lauskām vietā, kur cilvēks vairs nekad neatgriežas.

Svarīgi zināt! Lūdzu, ņemiet vērā to, ka nav svarīgi, kurš saplēsa spoguli – bērns vai pieaugušais. Jebkurā gadījumā no lauskām būs steidzami nepieciešams tik vaļā, lai tās nekaitētu jūsu dzīvei un dzīvībai.

Vienīgais izņēmums ir, ja spogulis nokritis un vienkārši ieplaisājis. Šajā gadījumā tas nerada nekādas briesmas personai un viņa ģimenei.

 

Pozitīvās zīmes, kas saistītas ar saplēstu spoguli.

Ja mājās saplīst spogulis, tad parasti cilvēki šo notikumu nesaista ar neko pozitīvu, bet tas ir veltīgi. Pastāv vairāki viedokļi, ka salauzts spogulis mājās var kļūt par priekšnoteikumu pozitīvām pārmaiņām dzīvē. Ko labu var nest spogulis, kurš saplīsis?

Kopā ar salauzto spoguli pazūd arī visa negatīvā enerģija, kas gadu laikā ir uzkrātā.

Visi mājas iedzīvotāji kļūst daudz enerģiskāki un dzīvespriecīgāki, jo telpa ap viņiem kļūst pilnīgi tīra.

Ja spogulis ir saplaisājis sīkās drumstalās, kuras pat nevar saskaitīt, tā ir zīmē, ka mājā drīz dzims jauna ģimene. Kāds vai nu apprecēsies, vai izies pie vīra.

Salauzts spogulis mājā, kurā ilgstoši dzīvo smagi slims cilvēks – tā ir laba zīme, jo tas liecina par pārmaiņām uz labo pusi. Tomēr nav izslēgts, ka var notikt arī reversā reakcija, jo spogulis atceras slimā cilvēka seju un šī slimība var pāriet ikvienam cilvēkam, kurš sliktā noskaņojumā skatīsies spogulī.

Tomēr jebkurā gadījumā jums nekādā gadījumā nevajadzētu skatīties saplēstajā spogulī. Ja tas notiek nejauši, tad nekavējoties noskaitiet šo lūgšanu “Mūsu Tēvs” un rīkojieties šādi:

pirmkārt, nekad nekrīti panikā un izturies pret notikušo pozitīvi;

ja spoguli saplēsāt jūs pats, tad lauskas jāsalasa jums pašam, ja spogulis saplīsa bērna vai mājdzīvnieka dēļ, tad lauskas jāsalasa mātei;

mēģiniet pārliecināties, ka savāktās lauskas vairs neizkrīt jums no rokām, it īpaši, ja esat sieviete (mēdz uzskatīt, ka šajā gadījumā visus vīriešus, kas dzīvo ar sievietēm, kurām lauskas izkritušas no rokām, dzīvē gaidīs daudz neveiksmju);

vecā spoguļa vietā noteikti pakārsiet jaunu.

Negatīvās lietas, kuras saistītas ar saplēstu spoguli:

1.Ja mājā, kurā esat īpašnieks, spogulis saplīsis tieši jūsu vainas dēļ, tad tuvāko gadu laikā jūsu dzīvē nav gaidāma veiksme.

2. Nedrīkst ielūkoties saplēstajā spogulī, pretējā gadījumā jūs piesaistīsiet sev un saviem radiniekiem nevajadzīgas nelaimes.

3. Ja spogulis ir saplīsis ļoti mazos gabaliņos, tas nozīmē, ka drīz jums būs jāpiedzīvo kāda ļoti tuva cilvēka aiziešana no jūsu dzīves. Tas varētu būt tuvs radinieks vai labs draugs.

4. Kad saplīst spogulis, no tā iznāk visas būtnes, kas tajā dzīvo. Bieži šīs būtnes ir negatīvas, tās sāk darīt daudz nepatīkamu lietu visiem ģimenes locekļiem, kuri dzīvo šajās mājās.

LASI VĒL: Lauru lapu uzlējums: ārstēs bezmiega, augstu Asinsspiedienu u.c. kaites 

5. Ja spoguli saplēsis puisis, tad tā ir zīme, ka tas nesīs viņam vientulību. Viņš nevarēs apprecēties nākamos 7 gadus pēc incidenta. Tas pats attiecas arī uz skaistā dzimuma pārstāvēm, kuras tādā veidā var nodrošināt sev nevēlamu vientulību.

6. Bez iemesla saplēsts spogulis ir brīdinājums par nāvi jūsu mājās. Ja tas noticis brīdī, kad jūs paši lūkojāties spogulī, tad nepatikšanas notiks tieši ar jums.

7. Saplēsts spogulis var sabojāt jūsu dzīvi. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc nedrīkst skatīties saplēstā spogulī.

8. Ja spogulis saplīst darbā, tas var norādīt, ka kāds no darbiniekiem drīz tiks atlaists.

9. Ja spogulis saplīst miegā, tas nozīmē, ka cilvēks, kuru jūs mīlat, jūs nodos, vai arī jūs viņu zaudēsiet cita iemesla dēļ. Ja sapņojat par to, ka jūs ielūkojaties saplēstā spogulī, tas nozīmē, ka tuvākajā nākotnē jūs sagaida liela nelaime, ar kuru jums palīdzēs tikt galā jūsu tuvākie cilvēki. Ja jūs sapnī redzat, ka spogulis nokritis un saplīsis mazos gabaliņos, tad jūs sagaida nepatikšanas, ja spogulis saplīst lielos gabalos, tad jūs sagaida lielas finansiālas problēmas.

Nobeigumā gribam pateikt to, ka tikai no jums ir atkarīgs, kas notiks jūsu mājās, darbā, ikdienas dzīvē pēc tam kad saplīsis spogulis. Neļaujiet savu dzīvi aizēnot māņticībai un citām negatīvām emocijām, kas saistītas ar spoguļiem.

Spread the love

Pievienot komentāru