Kāds puisis no ASV savāca skolotājam, bezpajumtniekam, 27 000 dolāru

Pirmo reizi pēc daudziem gadiem kāds students satika savu bijušo skolotāju. Skolotājs sēdēja savā mašīnā, students pie viņa piegāja un uzsāka sarunu. Kopš tās dienas jaunais puisis katru dienu braucot garām vietai, kur viņi satikās, redzēja savu skolotāju sēžam mašīnā.

Studentam tas likās dīvaini, ka 77 gadus vecs vīrietis katru dienu atrodas savā automašīnā vienā un tajā pašā vietā un viņš nolēma pajautāt, kas noticis.

Viss izrādījās diezgan bēdīgi, vīrietis agrāk strādāja par skolotāju, bet pandēmijas uzliesmojuma dēļ viņš palika bez darba. Tā kā visas skolas tagad strādāja tālmācības režīmā, daudzi skolotāji tika nosūtīti pensijā. Diemžēl vecajam vīram drīz vien pēc aiziešanas pensijā uzkrājās parādi, jo pensijas maksājumi nebija pietiekami, lai viņš varētu izdzīvot.

LASI VĒL: Kā hercogiene Alba izskatījās jaunībā?

Tāpēc viņš palika bez pajumtes un dzīvoja savā mašīnā! Protams, students nevarēja palikt vienaldzīgs. Viņš savam skolotājam iedeva naudu un nolēma padalīties ar šo stāstu ar visu pasauli, izmantojot sociālos tīklus!

Tajā pašā laikā puisis  uzsāka vākt ziedojumus savam bijušajam skolotājam. Kā izradās atradās daudz cilvēku, kurus šis stāsts aizkustināja, un puisim izdevās savākt apmēram 27 tūkstošus dolāru!

Arī pilsētas mērs uzzināja par šo sarežģīto situāciju un uzaicināja skolotāju uz svētkiem, kas notika veco ļaužu kopienas centrā. Skolotājs bija ļoti pārsteigts, jo viņam tika pasniegts naudas čeks tieši viņa dzimšanas dienā. Vecais skolotājs atzina, ka tas ir kaut kas neticams.

Tagad arī viņš pats nolēmis palīdzēt cilvēkiem grūtās situācijās.

Spread the love

Pievienot komentāru