Bišu maize – kā to lietot pret dažādām kaitēm un speciālista ieteikumi

Anēmijas gadījumā

Lai uzlabotu hemoglobīna līmeni asinīs, pagatavo šādu dzērienu: izšķīdini 50 gramus bišu maizi un 200 gramus dabīgā medus ½ litrā silta, vārīta ūdens. Ļauj dzērienam divas dienas nostāvēties. Dzer ¼ glāzi ārstējošā dzēriena 3 reizes dienā pusstundu pirms ēdienreizes.

LASI VĒL: Lauru lapu uzlējums: ārstēs bezmiega, augstu Asinsspiedienu u.c. kaites

Bišu maize

Saaukstēšanās gadījumā

Gripas un ARS gadījumā, kam līdzi nāk arī augsta temperatūra un spēcīgs klepus, labi palīdz tāda ārstēšana: bērniem vajag ēst 0.5 gramus bišu maizes trīs reizes dienā, bet pieaugušajiem – 2 gramus.

Labdabīgu audzēju gadījumā

Cistiski veidojumi, mastopātijas, miomas – tās visas pārstāv labdabīgus audzējus, bet ārsti iesaka tos neizgriezt.  Ārstēšana ar bišu maizi daudzos gadījumos palīdz izvairīties no operācijas.

Katru dienu mutē jāizsūkā 1/3 tējkarotes bišu maizes. Tas jādara pusstundu pirms ēšanas, divas reizes dienā. Ārstēšanas kurss ir trīs mēneši, pa to laiku vajag izlietot aptuveni puskilogramu bišu maizes.

Cukura diabēta gadījumā

Ārstēšanas kursa laikā cukura līmenis asinīs ievērojami samazinās. Pastāv labas izredzes, ka bišu maizes lietošana palīdzēs tev uzveikt šo briesmīgo slimību. Divas tējkarotes šī produkta izsūkā trīs reizes dienā pusstundu pirms ēšanas. Turpmākās pusstundas laikā nedzer nekādu šķidrumu, lai organisms labāk uzsūktu bišu maizi.

Bērniem ieteicams lietot pa ½ tējkarotei trīs reizes dienā, arī 30 minūtes pirms ēšanas. Ieteicams ārstēšanu papildināt ar zāļu novārījumu dzeršanu no ārstnieciskās galēgas vai dadža saknes.

Bišu maize

Augsta asinsspiediena gadījumā

Lieto pa vienai tējkarotei trīs reizes dienā maisījumu no bišu maizes un medus attiecībā 1:2. Ārstēšanas kurss ilgst 2 mēnešus. Šajā laikā vēlams dzert arī zāļu novārījumus, lai samazinātu asinsspiedienu un pastiprinātu bišu maizes ārstniecisko iedarbību.

Bišu maize lai stiprinātu imunitāti

Tam nepieciešams pagatavot vitamīnu maisījumu: samaisi 15 gramus bišu maizes, 1 gramu peru pieniņu un 200 gramus medus. Maisījumu glabā ledusskapī tumšā stikla traukā ar vāku. Lai stiprinātu imunitāti, lieto pa 1 tējkarotei maisījuma no rītiem tukšā dūšā. Lietošanas kurss – 1 mēnesis.

Līdzeklis matiem

Sasmalcini 1 ēdamkaroti bišu maizes pulverī. Pievieno glāzi silta ūdens un samaisi. Pēc matu mazgāšanas ar šampūnu, izskalo matus ar šo maisījumu un labi izskalo ar ūdeni. Tāda procedūra palīdzēs atjaunot matus un atbrīvoties no blaugznām.

Sejas maska

Samaisi 50 gramus bišu maizes, 50 gramus medus un 5 gramus propolisa. Atšķaidi iegūto maisījumu ar siltu ūdeni, lai maska iegūtu skāba krējuma konsistenci. Uzliec uz sejas un dekoltē zonas. Turi masku 30 minūtes, pēc tam nomazgā ar siltu ūdeni un uzliec ikdienas krēmu. Šī kosmētiskā maska ļaus iegūt tavai ādai neparastu skaistu, gludu, maigu un mirdzošu izskatu.

LASI VĒL: Saved savu veselību kārtībā, katru dienu masējot šo punktu! Ķīnas medicīnas brīnums!

Tagad tu saproti, ka bišu maize – tas nav vienkārši bišu produkts, bet gan īsta dabas dāvana. Lieto bišu maizi, un pavisam drīz tu aizmirsīsi par iešanu pie ārstiem.

Mēs vēlam tev labu veselību, un neaizmirsti šo rakstu nodot tālāk saviem draugiem!

Spread the love

Pievienot komentāru