Vīrs pameta sievu bērniņa gaidībās, bet jau pēc pieciem mēnešiem viņa savā cepeškrāsnī atrada milzīgu pārsteigumu

Katra sieviete ar īpašu nepacietību gaida savu pirmdzimto, īpaši jau tad, ja bērniņa ieņemšana ir sagādājusi grūtības. Šādā brīdī vīram vajadzētu kļūt par sievas aizgādni, palīgu, atbalstu un akmens sienu, aiz kuras paslēpties un justies drošībā.

Diemžēl dzīvē mēdz gadīties tā, ka vīra un sievas ceļi šķiras vēl pirms bērniņš ir nācis šajā pasaulē. Sieviete paliek pavisam viena, sagrauta un nezina, kā lai tālāk dzīvo. Par laimi, dzīve pēc šādiem atgadījumiem nebūt nebeidzas, jo tuvinieki vienmēr steigs palīgā jaunajai māmiņai. Tā atgadījās arī mūsu šīsdienas stāsta varonei.

LASI VĒL:  Tēvs pameta ģimeni, ieraudzījis jaundzimušās meitiņas seju. Bet, kad viņa uzauga, notika brīnums!

 

Pēc trīs gadu ilgiem bērniņa ieņemšanas mēģinājumiem, Amandai un viņas vīram no Austrālijas beidzot izdevās ieņemt bērniņu. Viņi iegādājās lielu māju, par kuru vienmēr bija sapņojuši, kā arī palēnām sāka aprast ar domu, ka gaidāms ģimenes pieaugums. Taču pēkšņi atgadījās tā, ka vīrs sievu pameta 36. grūtniecības nedēļā.

Viņš pameta viņu pavisam vienu, bez naudas un neapskaužamā situācijā ar daudzām citām problēmām, atstājot morālu tukšumu un sagraujot viņu.

Taču pasaule ir pilna ar labiem cilvēkiem. Amandas draudzene Anna, redzēdama viņas briesmīgo stāvokli, vērsās pie labi zināmā radio šova “Sidneja KIIS 1065”, kuras vadītāju ļoti aizskāra sievietes stāsts.

Amandu ļoti pārsteidza tas, ka viņa tika uzaicināta uz vienu no galvenajām valsts radiostacijām, turklāt viņa bija ārkārtīgi šokēta, ka, sēžot studijā, redzēja video translāciju no savas mājas. Šova vadītāja apgalvoja, ka strādnieki pilnībā uzņemoties mājas ierīkošu bērniņa vajadzībām.

No sākuma visās istabās tiks veikta ģenerāla tīrīšanā. Tad sievietei paziņoja, ka tuvāko trīs mēnešu laikā viņa tiks nodrošināta ar nepieciešamo pārtiku, kas jau bija redzama viņas ledusskapī. Par mazo bērniņu arī netika aizmirsts – viņam tika nopirkti ratiņi, mācību materiāli, kas palīdz bērniņa audzināšanā, autiņbiksītes, kā arī daudz dažādu nepieciešamo sīkumu.

Taču visrūpīgāk iesaiņotā dāvana tika paslēpta viņas cepeškrāsnī – paciņa ar desmit tūkstošiem Austrālijas dolāriem. Topošās māmiņas reakcija par tik šokējošu pārsteigumu bija vārdiem neaprakstāma.

Lūk video:

LASI VĒL: Joda rūtiņas: uzsmērējiet uz rokas un brīnieties par ārstniecisko efektu. Gadiem pārbaudīts līdzeklis

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru