Viņa paņēma parastu pudeli un apviļāja to jūras sālī. Rezultāts ir pasakains!

Pudeļu dekorēšana. Lai mājās radītu mājīgu svētku atmosfēru un piešķirtu Jaungada noskaņu, iesakām sākt ar rotājumiem. Spilgtas gaismu virtenes, egļu zari, krāsainas rotaļlietas un tematiskie rotājumi neatstās vienaldzīgu nevienu.

Mēs jums parādīsim, kā jūs varat izrotāt savu māju, izmantojot nedārgus materiālus.

Ziemassvētku rotājumi no pudelēm. Jums būs nepieciešamas:

1.tukšas vīna pudeles;

2. spirta vai acetona nagu lakas noņēmējs;

3. grunts vai aerosola krāsa;

4. jūras sāls;

5. PVA līme

Kā izrotāt pudeli?

Lai pagatavotu pudeli, noņemiet no tās etiķeti, vislabāk ir izmantot spirta vai nagu lakas noņēmēju. Uzklājiet vai izsmidziniet krāsu, ja slānis ir pārāk caurspīdīgs, ļaujiet tam nožūt un uzklājiet vēl vienu. Kad krāsa izžūst, uz pudeles uzklājiet PVA līmes kārtu un iemērciet to jūras sālī. Ar līmi jāieeļļo tikai tās vietas, kurām jūs vēlaties pielīmēt sāli.

LASI VĒL: Kā pagatavot kotletes, kuras visi ēdām skolas ēdnīcā

Atstājiet pudeli no mājdzīvniekiem un bērniem nepieejamā vietā, lai tā pilnībā izžūtu. Lai būtu pārliecība, ka sāls nenodrūp, uz tās varat uzklāt vēl vienu PVA līme kārtu. Tādā pašā veidā jūs varat izrotāt visus stikla traukus. Jūs varat izgatavot mīļus apsnigušus svečturus vai vienkārši apviļāt sālī eglīšu rotājumus. Ja vēlaties kompozīcijā apvienot vairākas krāsas, izmantojiet daudzkrāsainu jūras sāli.

Mēs ceram, ka šis raksts ir jūs iedvesmojis! Pudeles var dekorēt kopā ar savu mīļoto un bērniem, šī aktivitāte patiks visiem. Šeit varat atrast arī daudzas interesantas idejas ar pudelēm. Mēs novēlam jums labu Jaungada nakti.

Spread the love

Pievienot komentāru