Vai drīkst glabāt mirušu cilvēku fotogrāfijas?

Pēc mīļotā cilvēka nāves fotogrāfijas ir vienīgā lieta, kas palīdz mums saglabāt vizuālas atmiņas par šo cilvēku. No ezotērikas viedokļa, mirušo cilvēku fotogrāfijas drīkst uzglabāt tikai noteiktā veidā, lai novērstu mirušā cilvēka negatīvo ietekmi uz vēl dzīvajiem.

Kādēļ mirušo cilvēku fotogrāfijas ir bīstamas?

Miruša cilvēka fotogrāfija ir tiešā veidā saistīta ar mirušo pasauli. Ja cilvēks ir devies prom no šīs pasaules, tad viņa fotogrāfija ir tiešs veids, kā notiek saikne ar viņpasauli. Kontakts ar šādām fotogrāfijām var būt ārkārtīgi bīstams, tādēļ nav ieteicams izkārt mirušā cilvēka fotogrāfijas pa visu māju vai pārāk bieži un ilgi skatīties uz tām.

LASI VĒL: Vīrs pameta sievu bērniņa gaidībās, bet jau pēc pieciem mēnešiem viņa savā cepeškrāsnī atrada milzīgu pārsteigumu

Mirušā cilvēka fotogrāfijas spēj atvērt tādu kā portālu uz viņpasauli. Protams, nekā slikta nav tajā, ja jums mājās ir mirušo tuvinieku fotogrāfijas, uz kurām ik pa laikam palūkojaties. Taču pārāk bieža skatīšanās uz tām, kur nu vēl to atrašanās atklātā vietā (pie sienas rāmītī, kur jūs to redzat katru dienu) nevar novest ne pie kā laba. Pirmkārt, šādas fotogrāfijas pavājina dzīvo cilvēku enerģiju un atņem tiem aizsargspējas. Sekas var būt pat ļoti skumjas. Pavājināta enerģētika var novest pie veselības pasliktināšanās, kā arī psiholoģiskiem vai emocionāliem traucējumiem.

Vēl tik pat bīstamas ir arī bēru fotogrāfijas. Nav īsti saprotams, kādēļ cilvēki fotografē bēru ceremoniju un kapus, lai atcerētos tolaik piedzīvotās emocijas un iegūtu pēdējo atmiņu no konkrētā cilvēka.

Kā pareizi glabāt mirušo cilvēku fotogrāfijas?

Mirušo cilvēku fotogrāfijas ieteicams glabāt šķirti no dzīvo cilvēku fotogrāfijām.

Ieteicams tās uzglabāt melnā maisiņā vai melnā foto albumā.

Ja fotogrāfijā redzams gan miris, gan vēl dzīvs cilvēks, ieteicams šo fotogrāfiju sagriezt tā, lai atdalītu dzīvos no mirušajiem.

Nav ieteicams pārāk bieži lūkoties mirušo cilvēku fotogrāfijās. Tajās varat skatīties mirušo piemiņas dienās.

Noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru