Tēvs pameta ģimeni, ieraudzījis jaundzimušās meitiņas seju. Bet, kad viņa uzauga, notika brīnums!

Pirms 21 gada Krievijas pilsētā Jaunurengojā piedzima meitene vārdā Jekaterina Neženceva. Kad jaundzimušās māte Irina ieraudzīja savas mazulītes seju, viņa ļoti sabijās: tā visa bija pārklāta ar dziļām grumbām. Irinas vīrs, redzot kāds bērniņš piedzimis sievai, nolēma, ka nespēs izturēt šādu pārbaudījumu un atstāja ģimeni likteņa varā.

Ārsti bija pārliecināti, ka meitene cieš no ārkārtīgi retas ģenētiskas slimības – progērijas. Tā izraisa ādas izmaiņas, kas saistītas ar priekšlaicīgu organisma novecošanos. Saskaņā ar statistiku, pasaulē ir ne vairāk kā simts cilvēku ar šo diagnozi. Parasti cilvēkiem ar šādu kaiti ir lemts dzīvot ļoti īsu laiku. Bet Jekaterinas gadījumā viss bija savādāk!

LASI VĒL: Zēns, kuram nav kāju 10 gadu vecumā kļuva par profesionālu skeitbordistu

Visu mūžu viņa cieta no vienaudžu izsmiekla un ņirgāšanās, jo pat bērnībā viņas seja izskatījās kā vecai sievietei. “Es pastāvīgi sev jautāju, kāpēc ar mani tā noticis, bet nevarēju rast atbildi. Tad es nolēmu iepatikties cilvēkiem nevis ar savu izskatu, bet ar prātu, laipnību un šarmu. Svarīgākais katrā cilvēkā ir dvēsele,” Jekaterina atklāja kādā intervijā.

 

Cīņas gars palīdzēja meitenei nepadoties. Pateicoties viņas neticamajai harizmai un neatlaidīgajam raksturam, viņa atrada patiesus draugus, kuriem bija vienalga, cik grumbu klāj viņas seju.

 

Jekaterinas gadījums ir tik unikāls, ka 2011. gadā viņu uzaicināja kā viesi populārā Krievijas centrālās televīzijas raidījumā. Pēc tam par “meiteni ar vecmāmiņas seju” sāka interesēties Krievijas vadošie plastikas ķirurgi. Izsvērusi visus ķirurģiskās iejaukšanās plusus un mīnusus, Jekaterina nolēma gulties zem ķirurga naža. Viņai tika pacelts sejas ovāls, kā arī mainīta acu un deguna forma.

Kardinālo izskata pārvērtību dēļ meitene it kā uzplauka un sāka dzīvot pilnasinīgu dzīvi. Bet tas nebūt nav viss šajā stāstā!

LASI VĒL: Viņa piedzemdēja meitu, bet pēc dažām dienām parādījās viņa vīrs ar dīvainu lūgumu

Neraugoties uz slimību, jaunajai sievietei izdevās satikt savu otro pusīti un apprecēties. Liktenis viņus saveda kopā pavisam nejauši: Deniss tikai gribēja piezvanīt draugam, bet pieļāva kļūdu, nepareizi nospiežot vienu ciparu. Tādējādi banāla neuzmanība pārauga lielā mīlestībā. Jekaterinas vīrs apgalvo, ka viņa sievai piemītot kāds īpašs šarms, kādu viņš nekad agrāk nav novērojis nevienā citā sievietē.

Kad Jekaterina palika stāvoklī, ārsti baidījās, ka bērns var pārmantot viņas slimību. Tomēr viss beidzās labi un viņa laida pasaulē veselīgu dēliņu kuru nosauca par Gļebu. “Dievs apbalvoja mani un manu vīru ar brīnišķīgu dēlu – kas varētu būt labāks?” pauda laimes pārņemtā sieviete.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru