Tamāra Globa nosaukusi zvaigžņu zīmes, kurās dzimušos sagaida maģisks un brīnišķīgs novembris

Slavenā zvaigžņu speciāliste Tamāra Globa nosaukusi zvaigžņu zīmju pārstāvjus, kuriem novembrī, ar lielu iespējamību, gaidāms maģisks un brīnišķīgs mēnesis.

Merkūrija labvēlīgā pozīcija ļaus darbīgajiem cilvēkiem realizēt savas ambīcijas. Šī planēta ļaus uzņēmējiem veidot noderīgus kontaktus, atrisināt problēmas ar pārvaldes iestādēm un paplašināt savu ietekmes sfēru.

Novembra zvaigžņu prognoze gan brīdina vīriešus, kuri dzimuši zem Vērša, Jaunavas un Mežāža zīmēm, par iespējamām problēmām darbā. Viņus var atlaist un viņi zaudēt savus ienākumus.

Bet kopumā veiksme būs tiem, kas smagi strādā. Finanšu prognoze 2021. gada novembrī sola algas palielinājumu, karjeras izaugsmi vai darbu lielā uzņēmumā par augstu atalgojumu.

Lai gūtu panākumus biznesā, tie jāatliek uz labvēlīgām dienām: 1., 4., 6., 18., 20. un 30. novembrī. Debesu ķermeņu tranzīts uzlādēs jūs ar enerģiju un optimismu, vēlmi radīt.

LASI VĒL: “Kamēr es gulēju dzemdību namā uz saglabāšanu, gaidot trīnīšus, mans vīrs izšķīrās no manis”

Īpaši jāuzmanās nelabvēlīgās dienās: 5., 11., 19. un 27. novembrī. Šādos brīžos Mēness atrodas cikla kritiskajos punktos. T. Globa neiesaka šajās dienās veikt plānotas operācijas un pieņemt liktenīgus lēmumus.

Un lūk zīmes, kuras sagaida īpaši labs mēnesis:

Auns

Veiksme novembrī dod priekšroku Aunam. Pateicoties Marsam viņu zīmē, pienākumu veikšanai nepietrūks enerģijas, kas gulsies uz viņu pleciem. Pateicoties intuīcijai, ko pastiprina Mēness pozitīvā ietekme, Auns pratīs uzvesties un izturēs visus pārbaudījumus.

Pastāvīgās attiecībās ar partneri iestāsies pilnīga harmonija, un vientuļiem cilvēkiem vajadzētu sagatavoties dažiem nemierīgiem brīžiem savā personīgajā dzīvē. Tava veselības prognoze novembrim ir ļoti pozitīva. Jupiters dos mieru un iekšēju prieku. Jūs būsiet enerģijas, spēka un optimisma pilns.

Vērsis

Novemrī nāksies saskarties ar negaidītiem notikumiem, ko liktenis tev sūtīs. Jūs būsiet ļoti pārsteigts par to, bet mēneša beigās jūs nonāksiet pie secinājuma, ka zvaigznes ir veiksmīgi vadījušas jūsu dzīvi. Novembra sākumā profesionālajā sfērā vari justies kūtrs un īgns, bet mēneša otrajā pusē situācija krasi mainīsies.

Tamāra Globa iesaka kontrolēt savas emocijas un nodibināt kontaktu ar mīļajiem un kolēģiem, ja starp jums ir konflikti.

Dvīņi

Tas būs patiešām saspringts mēnesis, bet tajā pašā laikā labs un atalgojošs laiks. Jūs gaida jauni projekti un neparasti izaicinājumi, kuros jums būs iespēja pierādīt sevi un pierādīt, ka esat nepārspējams tajā, ko darāt. Novembrī jūs varat justies gan sliktāk… tas izpaudīsies kā saules trūkums un nogurums no pelēkā rudens laika. Tamāras Globas prognoze 2021. gada novembrim iesaka pēc iespējas vairāk laika veltīt atpūtai un patīkamām tikšanās reizēm ar pozitīviem cilvēkiem.

Vēzis

Vēzis novembrī būs enerģijas pilns. Marss daudzējādā ziņā pozitīvi ietekmēs jūs. Jūs konsekventi un enerģiski tiecaties pēc saviem mērķiem, labi plānojat savu laiku un netrūkst radošo iespēju.

Personīgajās attiecībās ir vērts nedaudz piebremzēt. Būsi pakļauts pārmērīgai greizsirdībai, kas var izraisīt bezjēdzīgus pārpratumus ar partneri. Visums tev ir sagatavojis daudzus emocionālus pārbaudījumus, taču tu ar tiem vari viegli tikt galā. Novembris ir lielisks darbam – jūsu centieni nesīs augļus, un augstās līdera īpašības aizvedīs jūs uz augšu.

Jaunava

Novembris precētiem pāriem noderēs ģimenes dzīvē – viņu attiecībās valdīs absolūta harmonija. Vientuļās Jaunavas beidzot varēs uzzināt, kas ir patiesa mīlestība, daži var sagaidīt piedāvājumu dibināt ģimeni. Šim nolūkam tas ir labvēlīgs periods.

LASI VĒL: Vīramāte mazgāja veļu, pievienojot lauru lapas. Redzot brīnišķīgo rezultātu, biju pārsteigta, un tagad es arī tā daru

Tas būs labs mēnesis arī veselības ziņā. Neskatoties uz pelēkajiem rudens laika apstākļiem, jūs būsiet optimisma un pozitīvas enerģijas pilns, ko jums dos jūsu patrons Saturns. Arī novembra prognoze brīdina uzmanīgi rīkoties ar finansēm, nevis velti tās izšķērdēt, jo šajā sakarā var rasties zināmas grūtības.

Skorpions

Novembris Skorpionam būs ideāls laiks mācībām un attīstībai. Merkurs palīdzēs jums viegli sazināties ar jauniem cilvēkiem. Skorpionam būs tik daudz saistību, ka viņam būs grūti tikt galā ar šādu spiedienu.

Pamatojoties uz to, var rasties konflikti ar radiniekiem vai kolēģiem. Tamāra Globa iesaka dažas dienas pavadīt nošķirtībā, lai pienācīgi atpūstos un iegūtu spēkus. Tas palīdzēs pareizi sakārtot savus plānus un padarīs novembri mierīgāku.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru