Tā notiek, ja bērns izkrīt no gultas. Lūdzu, esiet uzmanīgi un uzmaniet bērnus!

26 gadus vecā Peidža Fergusone devās uz draugu ballīti un paņēma līdzi savu mazo dēlu. Sieviete nolika bērnu gulēt, salika viņam apkārt spilvenus un izgāja no istabas.

Pēc kāda laika viņa izdzirdēja troksni. Ienākot istabā, viņa atrada dēlu raudam uz grīdas. Bērns izkrita no gultas (apmēram no 60 cm augstuma) un spēcīgi sasita galvu. Lai arī zīdainim nebija redzamu ievainojumu, vecāki nolēma viņu nogādāt slimnīcā.

Slimnīcā zīdainis sāka vemt, viņš tika steidzami izmeklēts. Izrādījās, ka zēnam tika salauzti galvaskausa kauli. Viņam bija asins izplūdums smadzenēs un apstājās sirdsdarbība. Ārsti prognozēja, ka, ja zēns izdzīvos, viņš paliks invalīds.

LASI VĒL: Vientuļa sieviete dzemdēja trīnīšus un pēc palīdzības vērsās internetā. Lūk kādu atbildi viņa saņēma!

Viņam tika veiktas vairākas operācijas un asins pārliešana. Pēc mēneša kļuva skaidrs, ka zēna veselību atjaunot nebūs iespējams. Viņam ir attīstījusies smaga epilepsija, un viņš barojas caur zarnu cauruli.

Tiek prognozēts, ka viņam attīstīsies cerebrālā trieka, kas ir saistīta ar runas un kustību sistēmas problēmām. Zēna vecāki joprojām nespēj piedot sev un lūdz, lai citi vecāki nekad neatstāj bērnus vienus.

Spread the love

Pievienot komentāru