Kāds ir tavs kājas izmērs, tāds ir arī tavs raksturs. Uzzini, kāds raksturs ir Tev!

Ir zināms, ka cilvēkiem ar vienādu pēdas izmēru parasti ir daudz kopīga. Tas attiecas gan uz raksturu, gan uz pasaules uztveri. Tad ko īsti tavs pēdas izmērs var pateikt par tevi?

35.izmērs un mazāks: Cilvēki, kuru pēdu izmērs nepārsniedz 35, parasti ir ļoti labsirdīgi. Viņi mīl dabu, dzīvniekus, cilvēkus, bet, iespējams, viņu galvenā priekšrocība ir fakts, ka viņi dzīvo savam priekam un nemēģina izpatikt citiem.

LASI VĒL: Šādi izskatās Adriano Čelentāno 83 gadu vecumā

36. izmērs: Tie, kas valkā 36. izmēra apavus, parasti ir pieklājīgi. Viņi ir ļoti laipni, viegli sadraudzējas un ilgu laiku paliek to cilvēku sirdīs, ar kuriem viņiem gadījies iepazīties. Šos cilvēkus noteikti var saukt par pielāgoties spējīgiem, dāsniem un jaukiem cilvēkiem.

37. izmērs: Šis apavu izmērs parasti norāda, ka esat ļoti kaislīgs cilvēks, lai ko jūs arī uzņemtos, jūs tajā ieliekat visu savu dvēseli. Turklāt jūs esat pietiekami gudrs, vieds un drosmīgs. Diez vai jūs teiksiet “jā” lietām, kas jums nepatīk.

38. izmērs: Harizma, pievilcība, daiļrunība. Jums ir māksla ietekmēt cilvēkus, viņu lēmumus un attieksmi. Jūs zināt, kā dot labu padomu un zināt, kad jāsniedz palīdzīga roka.

39. izmērs: Tie, kuri valkā šo apavu izmēru, parasti ir jautri, ar vieglu raksturu un pozitīvu attieksmi, kas nemazinās. Jūsu devīze ir “mēs dzīvojam tikai vienu reizi” un daudzi jūs var par to apskaust.

40. izmērs: Cilvēki, kuri valkā šo apavu izmēru, ir diezgan pārliecināti un zina, ko vēlas. Viņiem ir veselīga reakcija uz kritiku, viņi zina, kā sevi kontrolēt un parasti ar vēsu prātu izturas stresa situācijās.

LASI VĒL: Kā pareizi griezt zemeņu “ūsiņas”, lai spaiņiem vāktu zemeņu ražu. Iesaku to pierakstīt!

41. izmērs: Tu esi esi tāda veida cilvēks, kurš vai nu strādā smagi un produktīvi, vai arī ir gatavs visu dienu gulēt gultā.

42. izmērs: Cilvēkiem, kuri valkā šo izmēru, ir raksturīga mierīga daba. Viņiem nepatīk strīdi un viņi izvairās no konfliktiem, kaut arī nekad neklusēs, ja viņus vai viņu tuviniekus ievainos.

Spread the love

Pievienot komentāru