Kā viegli noņemt rūsu no jebkuras vannas istabas virsmas?

Lai jūsu vanna un tualete spoži spīdētu, jums tās rūpīgi jātīra, tomēr laika gaitā uz santehnikas joprojām var parādīties nepatīkami rūsas traipi. Ne vienmēr no tiem var izvairīties, un iemesls tam ir mitra vide un sliktas kvalitātes emalja.

Ir daudz produktu, kas var noņemt rūsu. Diemžēl daži no tiem ir efektīvi tikai pret nelielu rūsu un lielākoties visi ir pārāk dārgi. Mēs iesakām jums izgatavot pašmāju “ieroci” pret rūsu. Pēc 10 minūtēm tā atgriezīs santehniku ​​līdzšinējā izskatā.

Jums būs nepieciešams

50 g ūdeņraža peroksīda;

100 g amonjaka;

gumijas cimdi un auduma maska;

stikla trauks.

 

Sagatavošana un lietošana:

Pirms darba uzsākšanas uzvelciet cimdus un auduma masku. Paņemiet sausu stikla trauku, varat izmantot burku, ielej tajā amonjaku.

Lasi arī: Trīs lietas, kas notiek ar sievieti pēc 40 gadiem

Tad pamazām pievieno peroksīdu. Sajauc. Pēc tam uzklājiet maisījumu uz sūkļa vai salvetes un uzklājiet uz vietām, kur ir rūsa. Atstājiet iedarboties uz 10 minūtēm un ureiz pēc tam nomazgājiet to ar tekošu ūdeni un parasto mazgāšanas līdzekli. Tagad jūsu vannas istabas aprīkojums spīd kā nekad agrāk!

 

Vēlamies vērst uzmanību uz vēl vienu pārbaudītu metodi.

 

Jums būs nepieciešams

100 ml vīna etiķa;

stikla trauks;

2 ēd.k. l. galda sāls;

 

Sagatavošana un lietošana:

Stikla traukā ielej etiķi, pievieno smalku sāli. Ievietojiet to mikroviļņu krāsnī uz 10 sekundēm un uzgrieziet maksimālo jaudu.  Uzklājiet šķīdumu uz sūkļa vai salvetes un pēc tam noslaukiet sarūsējušo virsmu. Pēc 20 minūtēm vēlreiz noslaukiet netīro vietu un noskalojiet ar tekošu ūdeni.

Spread the love

Pievienot komentāru