Kā pagatavot kotletes, kuras visi ēdām skolas ēdnīcā

Cilvēki vienmēr atceras labās lietas. Īpaši jau no bērnības. Dažreiz ir vēlme atcerēties sen aizmirstās garšas sajūtas, sajust nostalģiju un tāpēc jums būs lieliska iespēja atgriezties bērnībā, jo mēs jums pastāstīsim kā pagatavot sen aizmirstās kotletes.

Kotlešu recepte:

Pirmkārt, kotlešu receptes katrā reģionā krasi atšķīrās. Piemēram, kādā no reģioniem pamatā bija liellopu gaļa, un kādā citā reģionā cūkgaļa, bet visiem reģioniem bija viens kopsaucējs, tā bija maize. Šodien mēs aplūkosim visizplatītāko recepti, ko izmantoja padomju virtuvēs. Noteikti pagatavojiet tās!

Kādi produkti ir nepieciešami:

liellopa gaļa – 500 grami;

cūkgaļa – 500 grami;

sīpoli – 2 gabali;

tumšā maize – 350 grami;

olas – 2 gab;

sāls – 2 tējkarotes;

malti melnie pipari – ½ tējkarotes;

maizes drupačas.

Pagatavošanas gaita: Sāksim ar maizi. Jums jāņem tieši tumšā maize, nevis baltā. Nevis kviešu, bet rudzu miltu maize. Maize ir jāmērcē nevis ūdenī, bet pienā. Kamēr maize mērcējas, samaliet gaļu un sīpolus gaļas mašīnā. Blenderi labāk nelietot! No maizes izspiediet lieko pienu. Mums nav nepieciešams papildu šķidrums.

LASI VĒL: Padomju laiku saldumi. Laiks lido neticami ātri

Nākošais solis: ņemam gaļu, pievienojam sāli, piparus un pievienojam olas. Izmantojot rokas, samaisiet malto gaļu, līdz veidojas viendabīga masa. Kad masa ir viendabīga samitriniet rokas, paņemt nedaudz gaļas un veidojiet vēlamo kotlešu formu. Pēc tam kotleti kārtīgi apviļā maizes drupačās. No iepriekš minētā sastāvdaļu skaita jums sanāks apmēram četrdesmit kotletes. Ja jūs nevēlaties cept tik daudz kotletes, jums tas nav jādara, vienkārši sasaldējiet masu un izmantojiet, kad nepieciešams. Pareizāk būtu vispirms izveidot visas kotletes un pēc tam tās cept. Ielejiet eļļu pannā, pagaidiet, līdz tā kļūst karsta, un pēc tam pannā lieciet tik daudz kotlešu, cik jūs vēlaties. Kotletes apcep no abām pusēm. Rezultātā jūs iegūsiet tik pat garšīgas un aromātiskas kotletes kā bērnībā.

Spread the love

Pievienot komentāru