Es iemaisu šķipsniņu sāls ūdens glāzē, šādi piesaistot labklājību un laimi savam mājoklim. Varbūt arī tev ir vērts izmēģināt šo paņēmienu?

Vai vēlies, lai tevi vienmēr pavadītu veiksme un mājoklī viss būtu kārtībā? Ir vienkāršs paņēmiens, lai tu savā dzīvē piesaistītu dažādus labumus, un paveikt to var ikviens.

Ja gribi būt laimīgs, bagāts, veiksmīgs un dzīvespriecīgs, lai tavā priekšā pavērtos ceļš, kas visu mainīs un izlabos, tad šī prakse ir domāta tieši tev.

To var veikt jebkurā Mēness fāzē. Tas jādara īpaši tad, ja tava dzīve ir nonākusi strupceļā un nekas nepalīdz. Lai piesaistītu veiksmi, bagātību un novērstu visus šķēršļus ceļā, tev ir nepieciešams nekas vairāk kā sāls, kas, kā zināms, ir apveltīta ar maģiskām īpašībām.

LASI VĒL: Kāpēc pirms gulēt iešanas tualetes podā iemest ķiploka daiviņu. Satriecoši efektīvs sadzīves knifiņš

Šķipsniņu sāls ieberam glāzē ūdens un, to maisot, sakām šādus vārdus:

“Sāls izšķīst ūdenī, problēmas pazūd, ceļi paveras. Laime ieplūst manā mājoklī, uzlādē to ar labklājību. Veiksme steidzas pie manis un uzlādē mani ar panākumiem. Visi ceļi paveras un burvestība iedarbojas. Lai noteik tā!”

Šie vārdi jāsaka trīs reizes, vienlaikus visu laiku maisot sālsūdeni, neatkarīgi no tā, vai sāls jau ir izšķīdis vai ne.

Tad vajadzētu nedaudz samitrināt rokas ar šo ūdeni, bet pārējais ūdens jāizlej pa logu vai jāiziet ārā un jāizlej ūdens uz ielas.

Pēc tam tu redzēsi, kā tavā dzīvē sākas labvēlīgi notikumi, kas tikai visu mainīs un uzlabos.  Izmēģini šo tehniku, un tu redzēsi, ka tavā dzīvē ienāks panākumi, labklājība un laime.

Spread the love

Pievienot komentāru