Efektīva citronūdens lietošana. Attīrām fizioloģiskos blokus un tonizējam organismu!

Citroni uzlabo gremošanas trakta darbību. C vitamīns uzlabo imunitāti un ir lielisks profilaktiķis cīņā pret saaukstēšanos un gripu. Sniedz tūlītēju enerģijas pieplūdi.

Citrons sniedz sāta sajūtu un palīdz samazināt lieko svaru. Citroni ir antibakteriāls līdzeklis. Citroni ir arī antioksidanti, kas samazina vēža šūnu rašanās riskus.

Ajūrvēda rekomendē veikt rīta rituālus, lai veicinātu labi pašsajūtu un radītu pašdisciplīnu. Ūdens ar citronu – ļoti svarīgs rīta rituāls, kas sniedz milzīgu priekšrocību jūsu veselībai.

LASI VĒL: Neticama tibetiešu mūku recepte. Izmantojiet to ik pēc 5 gadiem un atvadieties no visām slimībām!

Vienā citronā ir 30,7 mg C vitamīna. Rekomendējamā dienas deva sievietēm ir 75 mg, bet vīriešiem – 90 mg. Tiem, kas regulāri uzturā lieto C vitamīnu, gremošanas trakta darbība ir daudz veiksmīgāka nekā tiem, kas nelieto C vitamīnu vispār.

Uzlabo gremošanas trakta darbību: ūdens ar citronu spēj atbrīvot gremošanas traktu no toksīniem. Turklāt šādā veidā iespējams novērst arī dedzināšanu kuņģī un tā pūšanos, kā arī veicina žults ražošanu.

Uzlabo imūnsistēmu: ūdens ar citronu satur ļoti daudz C vitamīna, kas spēj novērst saaukstēšanos un gripu.

Tiek stimulēta enerģija: citronu ūdens spēj sniegt tūlītēju enerģijas pieplūdumu, uzlabot garastāvokli un palīdzēt daudz veiksmīgāk uzsākt dienu.

Palīdz samazināt lieko svaru: ja vēlaties notievēt, citronu ūdens palīdzēs rezultātus sasniegt daudz ātrāk, kā arī palīdzēs tos noturēt daudz ilgāk. Šāds savienojums palīdz daudz ātrāk sasniegt sātu, neizjūtot vēlmi starp ēdienreizēm kaut ko uzkost vai nevajadzīgi našķoties.

Antibakteriālas un pretvīrusu īpašības: citronam piemīt antibakteriālas un pretvīrusu īpašības, palīdzot cīnīties ar gripu, drudzi un samazina kakla sāpes.

LASI VĒL: Sajauciet dzeramo sodu ar medu – lietojiet pa 1 tējkarotei 3 reizes dienā 30 dienas pēc kārtas. Lūk, kas notiks ar Jūsu ķermeni!

Uzlabo smadzeņu darbību: augstais kālija un magnija sastāvs, kāds sastopams citronu ūdenī, ļoti veiksmīgi spēj uzlabot smadzeņu un nervu sistēmas darbību. Citronu ūdens spēj palīdzēt arī cīņā pret depresiju un stresu.

Spēj cīnīties arī pret vēzi: citronā esošie antioksidanti spēj cīnīties ar vairākiem vēža šūnu veidiem.

Dalieties arī ar citiem!

Spread the love

Pievienot komentāru