Dāņu izcelsmes meitene atsakās skūt savas ūsas un sakopt uzacis, pieņemot sevi tādu, kāda viņa ir

Apmēram pirms gada 31 gadu vecā Kopenhāgenas iedzīvotāja Eldina Jaganšaka nolēma vairs neskūt un nekopt seju. Viņa vēlējās iet pretrunā ar publiskajiem skaistuma standartiem, jo ​​arvien vairāk bija sašutusi, ka atšķirībā no sievietēm vīriešiem nav nepieciešams skūt seju vai kādu citu ķermeņa daļu.

LASI VĒL: Neticama tibetiešu mūku recepte. Izmantojiet to ik pēc 5 gadiem un atvadieties no visām slimībām!

Eldinas izskats pirms lēmuma pieņemšanas.

Eldina 2020. gada martā pārtrauca raustīt uzacis un matiņus virs augšlūpas un drīz vien saprata, ka viņas personīgā pašsajūta nav mainījusies – viņa joprojām jūtas sievišķīga neatkarīgi no “liekajiem” ķermeņa matiem. Protams, viņas izskats nepalika nepamanīts, un diemžēl viņai nācās saskarties ar vīriešu rupjībām.

Daži vīrieši izteica savu viedokli un lika viņai matiņus noskūt, bet citi tikai vēroja no malas. Pati meitene uzskata, ka šāds izskats viņai palīdzēja atbrīvoties no konservatīviem cilvēkiem, ar kuriem viņa joprojām nevēlas sazināties.

Tagad Eldinas paziņu un draugu lokā ir tikai tie, kuriem nerūp viņas izskats un kuri rūpējas par viņu kā par cilvēku.

“Man agrāk bija kompleksi, kad jaunībā ķermeņa mati sāka aktīvi augt. 13-14 gadu vecumā manas draudzenes sāka krist panikā un sāka skūties, lai viņas uzskatītu par sievišķīgām. Es vienmēr esmu par to prātojusi, ka sievietēm ir jātērē tik daudz naudas un laika, lai kļūtu tik skaistas, cik sabiedrība no mums gaida.

LASI VĒL: Tad lūk, kāpēc uz apakšbiksēm šuj bantīti

Arī es nevarēju iet uz sporta zāli ar neskūtām kājām vai neizraustītām uzacīm, bet tagad es koncentrējos uz to, ko vēlos sasniegt, nevis uz to, kā izskatos. Ja kādam es nepatīku, man ir vienalga – šie cilvēki manā dzīvē ir tikai garāmgājēji.”

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru