Cik viegli ir atvērt burku, kas aizvērta ar skrūvējamu vāciņu?

Uzdevums atvērt burku, kas noslēgta ar skrūvējamu vāciņu?

Šķiet, ka tas varētu būt tik vienkārši, pagriezt vāku pretēji pulksteņrādītāja virzienam un izņemiet saturu no burkas, bet patiesībā izrādās, ka to nav tik viegli izdarīt, jo īpaši sieviešu roku spēks nav pietiekams šādai darbībai.

Bieži nākas ņemt palīgā nazi vai kādu citu asu priekšmetu. Vāku var noņemt, ja jūs pabāžat naža galu zem tā un pakustināt to no vienas puses uz otru, tas nostrādās, lai atvērtu burku, bet vāks tiks deformēties un būs jāizmet.

LASI VĒL: Kā viegli noņemt rūsu no jebkuras vannas istabas virsmas?

Lai iegūtu labāku saķeri, varat mēģināt aptīt vāku ar dvieli un tad pagriezt vāku, bet izmantojot šādu metodi ir vajadzīgs arī liels spēks.

Nesen ciemojoties pie savas māsas, es ieraudzīju, cik viņa viegli un ātri tiek galā ar tik grūtu uzdevumu, neizmantojot nazi vai dvieli. Viņa paņēma rokās burku, ar roku viegli piespiežot vāku un tad vāku atbalstīja pret galda malu un lēnām grieza burku.

Grozot burku parādījās raksturīga skaņa, kā rezultātā vāks viegli nonāca nost. Tagad es vienmēr izmantoju viņas metodi, pēc kuras atveru burkas. Tas ir tik viegli, ka to var izdarīt pat bērns.

Spread the love

Pievienot komentāru