Atstājiet aknas verdošā ūdenī un pievienojiet tām sinepes. Nekad agrāk nebūsiet ēduši tik garšīgas aknas

Atstājiet aknas verdošā ūdenī un pievienojiet tām sinepes. Nekad agrāk nebūsiet ēduši tik garšīgas aknas.

Man ļoti patīk gatavot aknas pēc šīs receptes. Pat cūkgaļas aknas sanāk mīkstas un sulīgas. Eksperimentējiet savā virtuvē! Šī gatavošanas metode noteikti kļūs par jūsu iecienītāko.

Nepieciešamo sastāvdaļu saraksts:

700 grami aknu;

trīs lieli sīpoli;

100 ml skāba krējuma;

dažas ķiploka daiviņas;

divas ēdamkarotes ūdens;

tējkarote sinepju;

sāls pēc garšas.

LASI VĒLMaltajai gaļai pievienoju kāpostus un rezultātā iegūstu gardas vakariņas bez piepūles!

Gatavošanas soļi: Sagrieziet aknas gabaliņos un pārlejiet ar verdošu ūdeni. Ļaujiet tām ievilkties 2-3 minūtes. Padoms: pārlejiet aknas ar verdošu ūdeni, piena izmantošana nedos tik labus rezultātus. Ūdens padarīs aknas mīkstas un atbrīvos no specifiskās smaržas.

Sasmalciniet sīpolus pusgredzenos un apcepiet, līdz tie paliek zeltaini. Pievienojiet cukuru un sāli, lai sīpoli karamelizētos.

Kad sīpols kļūst zeltains, pievienojiet tam saspiestu ķiploku. Pēc minūtes pievienojiet sagrieztās aknas, sāli un jūsu iecienītākās garšvielas. Pārklājiet aknas ar visām sastāvdaļām un sautējiet trīs minūtes. Sajauciet skābo krējumu ar sinepēm.

Ja skābais krējums ir pārāk biezs, tad atšķaidiet to ar nelielu daudzumu ūdens. Ar skābā krējuma-sinepju mērci pārlejiet aknas un kārtīgi samaisiet. Sautējiet uz lēnas uguns vēl 10 minūtes. Sautētas aknas labi sader ar jebkurām piedevām: griķiem, rīsiem, kartupeļu biezeni, makaroniem.

Spread the love

Pievienot komentāru