“Aizgājušā laikmeta” seriāli, kurus mīlēja un skatījās visa valsts

 

Kādu laiku atpakaļ nebija tik milzīga filmu un TV pārraižu izvēle, ko varētu skatīties savā brīvajā laikā. Televizorā noteiktā laikā tika rādīta viena vai divas epizodes, un visa valsts pulcējās pie ekrāniem, lai sekotu viņu iemīļotajiem varoņiem.

Mēs vēlamies arī jums atgādināt vismīļākos “pagājušā laikmeta” TV seriālus, kas lika jums atteikties no jebkura darba, lai uzzinātu, kāds būs nabadzīgās meitenes Marijas liktenis.

Bagātie arī raud: Mariannas stāsts ātri iekaroja daudzu sirdis un daudzi skatītāji ļoti iejutās viņas ādā, un no sirds juta viņai līdzi.

Mežonīgā roze: Varone Rosa Garsija de Linaresa ātri kļuva par daudzu sieviešu skaistuma ideālu, un vīriešiem nebija iebildumu uz viņu atkal un atkal skatīties.

Vienkārši Marija: Nabaga meitene Marija sapņoja par pārcelšanos uz lielpilsētu. Viņas dzīve krasi mainījās pēc iepazīšanās ar puisi no turīgas ģimenes, bet viņa vecāki bija pret viņu savienību, līdz uzzināja, ka meitene ir stāvoklī.

LASI VĒL: Padomju laiku saldumi. Laiks lido neticami ātri

Tropikanka: Daudziem cilvēkiem patika meitenes no bagātas ģimenes un nabadzīga zvejnieka mīlas stāsts. Meitene mīļotā dēļ pameta visu un sāka dzīvi no nulles, lai tikai būtu laimīga.

Tropikankas noslēpums: Šim seriālam nav nekāda sakara ar iepriekšminēto seriālu “Tropikana”, izņemot tikai nosaukumu. Tas stāsta par divām dvīņu māsām, kuras bija līdzīgas tikai pēc izskata un, protams, viņu likteņi arī aizveda pa dažādiem ceļiem.

Meitene vārdā Liktenis: Šis ir stāsts par divām māsām, kuras iemīlēja vienu vīrieti. Daudzi cilvēki pat šodien skatās šo seriālu un gremdējas atmiņās.

Santa Barbara: Seriāls galvenokārt stāsta par turīgo Kapvelu ģimeni no Santa Barbaras, taču tajā norisinājās arī citu ģimeņu dzīves.

Spread the love

Pievienot komentāru