Vientuļa sieviete dzemdēja trīnīšus un pēc palīdzības vērsās internetā. Lūk kādu atbildi viņa saņēma!

Viņa necerēja, ka tas notiks šādā veidā! Lieliski!

Pajautājiet jebkurai vientuļajai mātei vai vientuļajam tēvam, un viņi jums pateiks, cik grūti ir vienam audzināt bērnus.

Neskatoties uz to, 25 gadus vecā Heilija Ārsena, uzzinot par savu grūtniecību, nemaz nebija nobijusies, drīzāk, gluži pretēji, bija priecīga, ka kļūs par māti. Prieks un laime turpinājās līdz brīdim, kad viņa uzzināja, ka gaida trīnīšus!

Jūs droši vien zināt vai vismaz varat iedomāties, cik grūti ir pieskatīt mazu bērnu, bet trīs uzreiz?

Heilija bija tuvu izmisumam un tāpēc nolēma meklēt palīdzību internetā, bet diez vai viņa bija gatava tam, ko saņems pretī. Pēc tam, kad Heilija dzemdēja zēnus Hoganu, Rilanu un Finu, viņas dzīve pārvērtās par nebeidzamu zīdīšanas, autiņbiksīšu maiņas, peldēšanās un tīrīšanas sēriju.

LASI VĒL: Lūk kā roku forma ietekmēja tavu dzīvi! Baisi, bet patiesi tas tā ir

Sākumā Heilijas māte viņai palīdzēja, bet beigās viņa bija spiesta atgriezties mājās, jo dzīvoja tālu prom no meitas. Heilijai drīz vien pēc mātes aizbraukšanas pietrūka enerģijas, un viņa izmisumā uzrakstīja Facebook aicinājumu pēc palīdzības, kas ātri izplatījās visā tīmeklī. Heilijas lūgumu pēc palīdzības izlasīja daudzi cilvēki, un drīz trīs sievietes atbildēja uz viņas ierakstu, piedāvājot ne tikai padomu. Viņas vēlējās sagādāt jaunajai mātei trīs papildus roku pārus, dodot viņai mieru un nedaudz brīvā laika. Māsas Dženija, Alise un Anita ļoti labi zina, cik grūti ir būt zīdaiņa mātei, nemaz nerunājot par trim.

Dženija stāstīja, ka jau viena bērna vecāki saskaras ar lielām grūtībām un kad es uzzināju, ka Heilijai ir trīs, es sapratu, cik grūti viņai bija visu šo laiku. Protams, daudzi no mums zina veco teicienu: “Lai audzinātu bērnu, vajadzīgs viss ciems.”

Kad civilizācija sāka parādīties uz mūsu planētas un cilvēki dzīvoja kopienās, ģimene sastāvēja ne tikai no tēva, mātes un bērniem – katram kopienas loceklim bija jāizveido droša vide visu savu bērnu izaugsmei un attīstībai. Komandas gars joprojām pastāv arī mūsdienu pasaulē. Par laimi Heilija dzīvo sabiedrībā, kas ir atbalstoša un izpalīdzīga.

Kaut arī Tigničā, Prinča Edvarda salā, Kanādā, dzīvo tikai 800 cilvēku, Heilija varēja saņemt viņai tik ļoti nepieciešamo palīdzību. Trīs māsas izrādīja solidaritāti un pilnīgu vēlmi palīdzēt cilvēkam, kuram tā nepieciešama, tas ir, rūpēties par trīs Heilijas burvīgajiem mazuļiem!

Tagad katram zēnam ir katram sava vecmāmiņa, kas nozīmē, ka viņi visi saņem visu nepieciešamo uzmanību un aprūpi. Dženija, Alise un Anita ne tikai rūpējas par mazuļiem, bet arī palīdz Heilijai mājas darbos, lai viņa varētu kādu laiku veltīt sev. Turklāt viņu brīvprātīgais darbs dod māsām iespēju pavadīt daudz laika kopā. Šīm laimīgajām dāmām ļoti patīk rūpēties par bērniem.

“Tā ir Dieva dāvana man palīdzēt Heilijai un viņas mazuļiem”, saka Dženija.

Viņu audzināšanā ir iesaistīti arī trīnīšu bioloģiskie vecvecāki Vendija un Bilijs Arsenauti. Billijs teica, ka bērniem nedēļā jāmaina apmēram 250 autiņbiksīšu, kas parāda cik liels ir bērnu aprūpes darba mērogs. Viņš atzīst, ka nezina, kā ģimenei būtu klājies bez Dženijas, Alises un Anitas palīdzības. Ja tagad tikt galā ar zīdaiņiem ir diezgan nogurdinoši, tad bez viņu palīdzības tas būtu vēl daudz grūtāk. Viņas ir lieliskas palīdzes – to teica intervijā Billijs.

LASI VĒL: Cik reizes atkārtoti var vārīt ūdeni, lai nenodarītu kaitējumu savai veselībai?

Kas attiecas uz Heiliju, viņa ir ārkārtīgi pateicīga savām trim palīdzēm. Tas ir pārsteidzoši, kad pilnīgi sveši cilvēki palīdz un rūpējas par jūsu bērniem. Drīz jūs viņus iepazīstat un sākat šiem cilvēkiem uzticēties, kas ir ļoti svarīgi.

Šīs trīs māsas ir pierādījušas, ka vecmāmiņām ir liela nozīme mazbērnu audzināšanā. Viņas turpina palīdzēt Heilijai, darot vairāk, nekā varētu iedomāties.

Heilija nebūtu varējusi to izdarīt bez viņām!

Spread the love

Pievienot komentāru