Tas, kurā mēnesī esi dzimusi noteiks kāds būs tavs topošais vīrs

Saderība ir svarīgs nosacījums harmoniskām vai vismaz normālām attiecībām. Jūsu dzimšanas mēnesis var sniegt arī dažas norādes, kā pareizi izvēlētos mīļoto. Atrodi savu īsto vīrieti!

Janvāris: Meklējiet puisi, kurš spētu sekot līdzi jūsu ambiciozajai un strādīgajai personībai. Jūs esat darbaholiķis, un esat pelnījusi tādu vīrieti, kuru nenobiedēs jūsu panākumi un neatlaidība, un kādu, kurš būs jums blakus, neskatoties uz jūsu uzticību darbam, un atbalstīs jūs visos jūsu centienos.

Februāris: Meklējiet puisi, kurš pats ir pacietīgs un ziņkārīgs, bet jo īpaši paciecīgs attiecībā pret jums. Tu esi neprognozējama – šodien tev vajadzīgs piedzīvojums un kaislība, bet rīt – klusums un miers. Meklējiet kādu, kurš pieņems visus jūsu rakstura aspektus. Jūs varat būt gan stipra, gan vāja. Jūsu mīļotajam vajadzētu būt tikpat kaislīgam pret ceļojumiem un pārmaiņām dzīvē.

Martā: Meklējiet puisi, kurš par jums rūpēsies tikpat daudz kā jūs par viņu. Jūs esat godīga, patstāvīga un līdzjūtīga sieviete, un esat pelnījusi puisi, kurš apbrīno un novērtē šīs īpašības, nevis izmanto tās savā labā. Tu esi pelnījusi kādu, kurš tevi un tavas vajadzības izvirza pirmajā vietā tāpat kā tu.

LASI VĒL: ”Naktī zem manas gultas bija onkulis” – meita sacīja savam tēvam

Aprīlis: Meklējiet puisi, kurš iemīlēsies jūsu dzirkstelē. Daudzus no puišiem, iespējams, jaunībā ir aizbiedējusi jūsu spēcīgā un spītīgā personība, bet, tā kā jūs nekautrējaties būt atklāta par savām emocijām, jūs esat pelnījusi puisi, kurš jūs ļoti stipri mīl un ir pietiekami pārliecināts par sevi, lai netiktu salauzts jūsu spēcīgā rakstura dēļ.

Maijs: Meklējiet puisi, kurš varētu atbilst jūsu dzīves tempam. Jūs esat ļoti koncentrējusies uz saviem vaļaspriekiem un esat ļoti motivēta savās darbībās, tāpēc jums ir nepieciešams puisis, kurš varētu atbilst jūsu intelektuālajam līmenim. Jums ir nepieciešams puisis, kurš dos jums pārliecību un varēs būt labs partneris.

Jūnijs: Meklējiet puisi, kurš nebaidās būt emocionāli atvērts un neaizsargāts. Iepriekš jūsu empātija un līdzjūtība saveda jūs kopā ar salauztiem cilvēkiem, par kuriem domājāt, ka jums par viņiem jārūpējas. Lai arī šī arī ir jūsu misijas sastāvdaļa, jūs esat pelnījusi kādu, kurš jums atvērsies pilnībā un mīles jūs no visas sirds.

Jūlijs: Meklējiet puisi, kurš vienkārši vēlas būt kopā ar jums. Jums ir tik jautra un draudzīga personība, ka jūs piesaistāt daudz cilvēku – gan līdzjutējus, gan draugus. Jums ir nepieciešams (un esat pelnījusi) puisi, kurš ir pietiekami pārliecināts par sevi, tāds kurš nerīkos greizsirdības scēnas. Meklējiet kādu, kurš nesāpinās jūsu jutīgo dvēseli.

Augusts: Meklējiet puisi, kurš jums saka to ko jūt pret jums patiesībā, nevis to, ko jūs vēlaties dzirdēt. Jums ir līdera personība – cilvēki jūs apbrīno, uzklausa un skatās uz jums ar cieņu un, lai gan jūs esat pelnījusi puisi, kurš jūs ciena un mīl jūs par jūsu izturību un nosvērtību, tomēr jums ir nepieciešams puisis, kurš neļaus sev sēdēt uz kakla un padarīt sevi par raksturā vāju cilvēku. Viņam vajadzētu ar humora izjūtu izturēties pret tavu egoismu un mācēt to ierobežot

LASI VĒL: Dzimumzīmju nozīme, atkarībā no to atrašanās vietas

Septembris: Meklējiet puisi, kurš būs tikpat aizrautīgs iegūt jaunas zināšanas, pieredzi un izaugsmes iespējas. Jūs vienmēr tiecaties tikt uz priekšu, un esat pelnījusi partneri, kurš nekad nevēlēsies pārtraukt mācīties kopā ar jums. Lai arī jūs esat diez gan ziņkārīga un kaislīga sieviete, jums ir bail emocionāli atvērties, tāpēc jums ir nepieciešams puisis, kurš nebaidās rakt dziļāk, lai atrastu jūsu drosmīgo un aizrautīgo pusi.

Oktobris: Meklējiet puisi, kurš neuzskata jūsu siltumu, laipnību un pieķeršanos par pašsaprotamu. Jūs dodat daudz, un esat pelnījusi puisi, kurš novērtēs jūsu laipnību un kurš nekad nemēģinās to izmantot savtīgiem mērķiem. Gaidiet puisi, kurš ir tikpat sirsnīgs kā jūs un kurš jūsu dzīvē ienesis tikai un vienīgi prieku, nevis sāpes.

Novembris: Meklējiet puisi, kurš patiesi vēlas jūs izprast un nemēģinās jūs mainīt. Jūs esat ārkārtīgi mērķtiecīga, strādīga un radoša, taču esat arī atturīga un noslēpumaina. Jums ir nepieciešams puisis, kurš nebaidīsies no jūsu ugunīgās, spēcīgās dabas un varēs jums likt justies vājai sievietei, esot blakus viņam.

Decembris: Meklējiet puisi, kuram patiks ar jums izklaidēties. Jums ir spilgta un rotaļīga personība, un jūs esat pelnījusi kādu, kurš atbrīvos visu jūsu potenciālu. Meklējiet puisi, kurš ceļos kopā ar jums, jokos ar jums un kurš varēs sarunāties ar jums, neslēpjot savas jūtas.

Šie ir padomi, ko jums dod jūsu dzimšanas mēnesis! Lai jums veicas atrast savu īsto vīrieti!

Spread the love

Pievienot komentāru