Septiņas slimības, kura spēj dziedēt ūdens

Eksperti ir nosaukuši 7 slimības, kuras var kontrolēt ar ūdens palīdzību. Šis dzēriens nesatur kalorijas un vienmēr ir noderīgs jūsu veselībai.

Ūdens palīdz kontrolēt šādas slimības:

Nieru darbības traucējumus. Nieru veselību var ievērojami uzlabot, dzerot pietiekami daudz ūdens. Tas paātrina skābes šķīdināšanas procesu, ja skābe netiek šķīdināta pietiekami labi, tas var novest pie nierakmeņiem. Turklāt ūdens aizsargā mūsu ķermeni no visa veida infekcijām un toksīniem. Ūdens trūkums ir viens no hroniskas nieru slimības riska faktoriem.

LASI VĒL: Nakts dzēriens, kas palīdzēs jums samazināt svaru

Augsts asinsspiediens. Tā ir nozīmīga problēma miljoniem cilvēku un ievērojami palielina insulta risku. Sabalansētā uzturā noteikti iekļaujiet pietiekami daudz ūdens, jo dehidratācija liek kapilāram aizvērties, kā rezultātā paaugstinās asinsspiediens.

Artrīts. Tā ir locītavu iekaisuma slimība. Ir zināms, ka ar ilgstošu dehidratāciju artrīta simptomi pasliktinās. Ūdens palīdz ieeļļot locītavas, kas padara sāpes mazāk izteiktas.

Aizcietējums. Simtiem tūkstošu cilvēku mazkustīga dzīvesveida un neveselīgas pārtikas dēļ cieš no aizcietējumiem. Ēdiet šķiedrvielas, palieciet fiziski aktīvi un dzeriet daudz ūdens, lai jūsu zarnas kustētos.

Bezmiegs. Ja jūs ciešat no bezmiega, ir pienācis laiks palielināt ūdens daudzumu uzturā. Regulāri dzeriet pietiekami daudz ūdens un ievērojiet stingru dienas režīmu.

LASI VĒL: 90% vecāku pieļauj briesmīgu kļūdu, sēdinot bērnu automašīnas sēdeklī

Drudzis. Kad cilvēkam palielinās ķermeņa temperatūra, tad organismam no šūnām nepieciešams paņemt vairāk ūdens. Dzeriet ūdeni, kad ķermeņa temperatūra paaugstinās, lai atjaunotu zaudēto šķidrumu. Dehidratācija izraisa drudža simptomu saasināšanos.

Zarnu infekcijas. Infekcijas gadījumā ir nepieciešams iztīrīt zarnas no visa liekā un ūdens ir lieliski piemērots šim uzdevumam. Ne vienmēr ir nepieciešams veikt klizmu, ūdens patēriņa palielināšana lieliski spēj tikt galā ar šo problēmu.

Spread the love

Pievienot komentāru