Kafijas limonāde

Kad termometra stabiņš sasniedz +40 ° С atzīmi, karstās kafijas dzeršana kļūst grūtāka. Jā, protams, visiem ir zināms par auksto kafiju, bet mēs jums plānojam parādīt nedaudz interesantāku alternatīvu.

Kafijas limonāde ir ideāls dzēriens visiem cilvēkiem, kuri ir atkarīgi no kofeīna. Lielajā karstumā šis ir vislabākais veids kā dzert kafiju.

Sastāvdaļas:

Sīrupam:

1 glāze cukura;

1 glāze ūdens;

viena citrona miziņa.

Limonādei:

1½ tases kafijas;

1 glāze citrona sulas;

1 glāze sīrupa;

2 tases tonika.

ledus gabaliņi, citrusaugļu gabaliņi – pasniegšanai.

Sāciet ar visvienkāršāko, tas ir sīrups. Jūs to varat viegli pagatavot: tas labi saglabājas un var papildināt jebkuru vasaras kokteili.

LASI VĒL: Pagatavojiet kaut 200 burkas – to vienmēr būs par maz! Smaržīgs zaļais ērkšķogu mohito ziemai

Pagatavošana: Katliņā ielej cukuru, pievieno citrona miziņu un visu aplej ar ūdeni. Atstāj uz uguns, līdz ūdens sāk vārīties un cukura kristāli ir pilnībā izšķīduši. Pēc tam sīrupu izkāš un uzglabā sagatavoto sīrupu labi noslēgtā pudelē, vēlams ledusskapī.

Pēc sīrupa pagatavošanas zspiediet glāzi citrona sulas. Tagad ielejiet kafijā sīrupu un citronu sulu, un pēc tam pārlejiet ar toniku. Limonādei varat izmantot gan svaigi pagatavotu kafiju, gan rīta kafiju, kuru esat aizmirsuši izdzert. Atliek dzērienu papildināt ar dāsnu sauju ledus un citrona šķēlītēm. Šī limonāde tiek pasniegta tūlīt pēc sagatavošanas. Pateicoties kafijai, limonādei piemīt neliels rūgtums, un tāpēc jums var būt nepieciešams nedaudz vairāk vai mazāk citronu sīrupa.

Spread the love

Pievienot komentāru